Monday 26 March 2012



Google kérdőív és naptár használata az oktatásszervezésben

Van egy 150 fős BSc évfolyamom, akik évközi munkával szerezhetnek jegyet. A részvétnyilvánításokat köszönöm.....

Egyik feladatuk, hogy 4 fős csoportokban beszámoljanak általuk hozott feladatokból. A fogadóórámat jelöltem meg, mint lehetséges időpontot. Kiküldtem a következő Google kérdőívet az ETR kurzus mail-jével:





Létrehoztam egy Google naptárt, abba eseményként beleteszem a preferált időponthoz a csoport nevét és az eseményre vendégként meghívom a levelező csoporttagot. Igy van visszajelzés, anélkül, h leveleznem kellene, kétszeres dokumentáció (adattábla a kérdőívhez, amiben ok-zom ha bekerelül a naptárba az időpont és a naptár). Ráadásul figyelmeztetés az esemény előtt, hogy ne felejtsem el.... Pofonegyszerű, nem?




3 comments:

  1. Kedves Erzsi!
    Remek ötletet adtál, egészen másra, de azt hiszem én is megpróbálom használni.
    De inkább a tegnapi néhány hozzászólásodat akartam megköszönni, nagyon reméltem,hogy sikerül felpörgetned a vitát. Persze én nem voltam olyan kitartó, mint Te - így csak a levélfolyamban látom, hogy végül mégis elindult valami olyasféle együtt gondolkodás, amiért mentünk.

    ReplyDelete
  2. Nem rajtam múlott.... Kár, h nem jöttél oda, nem realizáltam, h ott vagy, s szinte senkit se ismertem. Maga a kiscsoportos módszer annyira jó, h nehéz elrontani. Kicsit túl sok volt a "demokrácia", lehetett volna tartalmilag ugyanennyire demokratikus, sőt még demokratikusabb kevésbé formális vezetéssel....

    ReplyDelete
  3. Nem voltam biztos benne, hogy Te - Te vagy...de majd legközelebb.

    ReplyDelete